Ella tyngdedyne test & anmeldelse: Den perfekte tyngdedyne fra Anew Sleep!

Ella tyngdedyne, kugledyne, Anew Sleep, voksen, børn, Bedste tyngdedyne, Anmeldelse, test
Photo of author
Skrevet af Martin
Sidst opdateret d.
Antal kommentarer 0

SIDST OPDATERET DEN 8. februar 2024

Deklarering Soveeksperten

Hej og velkommen til vores store test af Ella tyngdedynen fra Anew Sleep 👋

 

Hvis du går med overvejelsen om, at købe tyngdedyne ved navnet “Ella” fra virksomheden Anew Sleep, så er du kommet til det rette sted. 

I denne artikel finder du nemlig vores -fremvisning, test og anmeldelse af tyngdedynen her. 👇

 

(Hvis du finder denne test & anmeldelse brugbar, så kan du støtte os ved at anvende følgende henvisningslink, inden du køber din nye tyngdedyne: Køb Anew Sleeps tyngdedyne her, og støt vores anmeldelse, så vi kan lave flere i fremtiden)

Vores test og vurdering af Ella tyngdedyne fra Anew Sleep

Her hos Soveeksperten.dk har vi testet utrolig mange tyngdedyner, og Ella tyngdedyne fra Anew Sleep er efter vores mening én af de bedste tyngdedyner i Danmark! 🇩🇰

 

Vi har testet og sovet med Ella tyngdedynen i mere end en måned, og vi kan allerede godt afsløre, at vi har skiftet vores almindelige dyner ud med tyngdedyner – herunder Ella tyngdedynen. 🛌

 

Denne tyngdedyne har nemlig givet os en positiv effekt på vores søvn, så det var en ‘no-brainer’ ikke at skifte over til tyngdedyner. 

 

Vi oplever nemlig, at mængden af vores REM-søvn er blevet markant forhøjet, hvilket gør at vi sover dybere, drømmer mere og vågner mindre op om natten. 🙌

 

Anew Sleep har efter vores mening skabt en tyngdedyne, som er det perfekte bud på en tyngdedyne. Den er lavet af det lækreste bløde (og økologiske) bomuld – og så kan man tydeligt mærke, at det er en dyne i høj kvalitet. 💤

 

Derudover så har Anew Sleep en utrolig god kundeservice, og samtidig tilbyder de tilfredshedsgaranti på deres tyngdedyner, hvilket vil sige, at man risikofrit kan teste tyngdedynen af derhjemme. Så det er et kæmpe plus i vores bog. ⭐️

 

Baseret på alt dette, så vurdere vi Ella tyngdedynen fra Anew Sleep til at være ‘Bedst i test’. Dette er en tyngdedyne vi anbefaler til alle! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ – Læs vores dybdegående beskrivelse af tyngdedynen herunder 👇

 

Vil du støtte vores test og anmeldelse? – så køb gerne Ella tyngdedyne igennem vores henvisningslink her. (Koster ikke dig ekstra) 🤩

Beskrivelse af Ella tyngdedyne

Kundernes anmeldelse af tyngdedynen

Anew Sleep er én af de forhandlere på markedet, som har de allerbedst anmeldelser på både deres tyngdedyne og kundeservice.
I skrivende stund har de en Trustpilot-score på 4,9, hvor de kun har fået én 3-stjernet og tre 4-stjernet anmeldelser. Resten af alle anmeldelserne er 5-stjernet.
Sådanne en flot score fra deres kunder siger lidt om den kvalitet og service som Anew Sleep tilbyder.

Kundeanmeldelse fra Anew Sleeps Trustpilot:

“Vi har Ella dynen til vores søn. Hurtig og god vejledning inden valg af den perfekte dyne. Hurtig levering. God indpakning og så er dynen bare helt perfekt! Den har virkelig hjulpet vores søn til mere ro i kroppen under diverse aktiviteter, f.eks. Playstation, afslapning i sofaen efter børnehave og letter vores putning om aftenen! Så KÆMPE tak.”

Vi forstår godt at Anew Sleep modtager så mange flotte kundeanmeldelser. De er knivskarpe og mega gode til:

  • Vejledning og rådgivning (De tager sig tid, og hjælper dig med at finde den rette tyngdedyne)
  • Hurtig levering (Vi modtog vores tyngdedyne allerede dagen efter bestilling)
  • 30 nætters søvngaranti (Tilfredshedsgaranti)

Hvorfor du skal købe hos Anew Sleep

Ella tyngdedynen er produceret og udviklet af virksomheden Anew Sleep, som har til mission, at de vil forbedre danskernes søvn.
Anew Sleep er relativt nye på markedet, og deres mest populære og bedst sælgende produkt er deres “Ella tyngdedyne”.

30 nætters søvngaranti

Anew Sleep vil deres kunder det bedste. Som noget helt unikt og som de eneste på markedet, tilbyder de 30-nætters “søvngaranti” – også bedre kendt som tilfredshedsgaranti.

Det vil sige, at du i 30-nætter kan teste dynen af, og undersøge om den er noget for dig. Hvis ikke, så sender du blot dynen retur og får pengene igen.

For at sammenligne så tilbyder resten af forhandlerne på markedet, oftest kun op til 30 dages tilfredshedsgaranti.

Hvorfor er 30-nætters søvngaranti godt?

Anew Sleep har igennem data erfaret sig, at det i gennemsnit tager 3 uger, før man rigtig kan lære sin tyngdedyne at kende.
Tilpasningsperioden er derfor relativ lang, og det er derfor vigtigt, at man kan teste dynen af i sit eget tempo, uden man skal forholde sig til en kort returpolitik.

 

Personligt så tog det mig (Martin fra Soveeksperten) kun 4 dage at vænne mig til min tyngdedyne.

Fordele ved Ella tyngdedyne

Fordelen ved en tyngdedyne er mange, og det glæder faktisk uanset hvilke tyngdedyner du anskaffer dig. Dog har Ella tyngdedynen nogle fordele som skiller sig ud fra deres konkurrenter. 

Anew Sleep har, efter vores mening, tænkt på det hele. De har skabt en dyne, som man nærmest kun kan elske, hvilket også afspejles i de mange positive kundeanmeldelser. ⭐️

 

Én af de største udfordringer ved tyngdedyner (eller kugledyner) er oftest, at vægten i dynen ikke er ligeligt fordelt. Hvis tyngdedynen er konstrueret dårligt, så kan man hurtigt opleve at alt vægten samler sig i én af hjørnerne. 👎

Heldigvis er dette overhovedet ikke tilfældet ved Ella tyngdedynen. Anew Sleep har nemlig sørget for, at dynens små glasperler er syet ind i små kvadratiske firkanter / lommer. Disse firkanter har en utrolig god størrelse, og man kan mærke, at vægten bliver ligeligt fordelt over hele kroppen.

Anew Sleep, Lommer, Vægtfordeling, Tyngdedyne, Glaskugler
Små kvadratiske firkanter (lommer) i Ella tyngdedynen

Derudover er Ella tyngdedynen allergivenlig, 100% vegansk og støjfri, hvilket mange af de billige tyngdedyner på markedet ikke kan prale af.

Opbygningen af Ella tyngdedynen

Anew Sleep beskriver deres Ella tyngdedynen som den ultimative komfortzone – og umiddelbart kan vi kun give dem ret!

Ella tyngdedynen er opbygget af syv luksuriøse lag, som tilsammen skaber den perfekte tyngdedyne.
De yderste lag består af 100% OEKO-TEX certificeret bomuld – utrolig blødt og lækkert stof at røre ved.

Tyngdedyne, Anew Sleep, Ella Tyngdedyne, Pige, Kvinde
Utrolig blød og behagelig tyngdedyne

Det midterste lag består af bløde polyesterfibre, som både gør dynen ekstra blød, men også sørge for, at dynen holder formen og er langtidsholdbar.


Det inderste og allervigtigste lag, er de støjfrie glasperler på 0,8 cm i diameter – dette er her vægten i dynen bliver skabt.

 

Man skulle tro, at sådanne en tyngdedyne ville være varm at sove med, men det er overhovedet ikke vores oplevelse. Den føles præcis som en helt almindelig helårsdyne.

Ella tyngdedyne til voksne

Hvis du leder efter den perfekte tyngdedyne til voksne, så er Ella tyngdedynen helt klart én af de bedste i Danmark.


Tyngdedynen fås i to forskellige størrelser:

  • 140 x 200 cm (Som en almindelig voksendyne i DK)
  • 140 x 220 cm (Voksendyne med ekstra længde)

(Anew Sleep anbefaler, at du først vælger en tyngdedyne med ekstra længde, hvis du er 190 cm eller højere)

 

Ella tyngdedynen fås i tre forskellige vægtklasser:

  • 5 kg
  • 7 kg
  • 9 kg

(Anew Sleep anbefaler, at du vælger en tyngdedyne, som vejer ca. 10% af din kropsvægt – hvis du er i tvivl, så tøv ikke med at kontakte deres venlige kundeservice)

Anew Sleep, Ella tyngdedyne, Voksen, Kvinde

Ella tyngdedyne til børn

Anew Sleep har også tænkt på børnene – fordi mange børn oplever STORE fordele ved brug af tyngdedyner. Det gælder især børn som har svært ved, at falde til ro om aftenen.


Ella tyngdedynen er opbygget præcis på samme måde som deres voksendyne. Tyngdedynen til børn fås blot i en anden størrelse og i andre vægtklasser.

 

Ella børne-tyngdedynen er:

  • 100 x 140 cm
  • 2 eller 3 kg vægtklasser

(Hvis du har den mindst tvivl over, hvilken tyngdedyne du skal vælge til dit barn, så tøv ikke med at kontakt Anew Sleeps kundeservice – De vil hellere end gerne hjælpe)

Ella tyngdedyne, Barn, Tyngdedyne, Kugledyne, Anmeldelse

Tilbehør til Ella tyngdedyne (Betræk og bærepose)

Når folk anskaffer sig en tyngdedyne, så oplever de ofte, at deres almindelige dynebetræk ikke fungerer til tyngdedynen.
Grunden til dette er, at tyngdedynen er tung, og vil komme til at rutsje rundt inde i betrækket.
Derfor er det vigtigt, at man anskaffer sig et specielt lavet dynebetræk til sin tyngdedyne.

 

Til Ella tyngdedynen har de udviklet et dynebetræk, som passer perfekt til deres tyngdedyne. Betrækket er udstyret med små snore, som man nemt kan binde sammen med dynens små løkker.

 

Vi fandt det nemt og hurtigt, og vores tyngdedyne rutsjer ikke rundt i betrækket på nogle måder.

 

Anew Sleeps betræk er lavet af 100% økologisk bomuld, og er utrolig lækkert og blødt. (Betrækket medfølger ikke, og kan købes separat)

Ella tyngdedyne betræk, binde knude, løkker, snore, tyngdedyne, bedste tyngdedyne, Anew Sleep
Binde betræk og Ella tyngdedyne sammen

Sammen med din Ella tyngdedyne modtager du en utrolig lækker bærepose / opbevaringspose. Virkelig en flot opbevaringspose, som er perfekt når dynen skal med på farten.

Opbevaringspose, Tyngdedyne, Kvalitet, Anew Sleep, Ella Tyngdedyne
Anew Sleeps Ella tyngdedynes opbevaringspose
VORES VURDERING AF ELLA TYNGDEDYNE
5 stjerner:
5/5
"Det perfekte bud på en tyngdedyne"

Vil du gerne vide hvilken andre tyngdedyner / kugledyner som sælges i Danmark? Vi har lavet en stor oversigt og guide, som du finder her: Guide: De bedste kugledyner / tyngdedyner.

 

Læs også: 5 grunde til, hvorfor du skal have en tyngdedyne.

 

Tak fordi du læste med. 🤗

Hvad synes du om denne artikel?

Klik på en stjerne for at bedømme

5 / 5. Antal bedømmelser: 5

Øv - vi er kede af, at dette indlæg ikke levede op til dine forventninger!

Vi vil gerne forbedre vores indlæg.

Kan du fortælle os, hvad der gik galt og hvordan vi kan forbedre os?

Photo of author

Martin

Mit navn er Martin, og jeg er forfatteren af denne artikel 👋 Jeg har stor interesse for søvn og søvnforbedrende hjælpemidler, hvilket er årsagen til, at jeg skriver disse artikler. Mine artikler bygger på aktuel viden og research om alt inden for søvn og soveværelset, samt min erhvervserfaring indenfor sengetøj, dyner, hovedpuder og senge.

Alle kommentarer vil blive gennemgået, før de offentliggøres.

Email-notifikationer om svar til din kommentar er som standard slået til. Klik på det lille -symbol hvis du ikke vil have besked, når der kommer opdateringer på din kommentar.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer