Test og anmeldelse af Hugged Coolrest memory foam hovedpude

Test og anmeldelse af Hugged Coolrest hovedpude

Indeholder annoncer - Som en del af vores indsats for at levere kvalitetsindhold, indeholder denne artikel affiliatelinks. Læs mere her.

Photo of author
Skrevet af Martin
Publiceret d.
Antal kommentarer 0

Er du på markedet efter en justerbar hovedpude, som du selv kan tilpasse i højden eller hårdhed? – Hvis ja, så kunne du måske overveje Huggeds Coolrest justerbare hovedpude, som vi har fået lov til at teste og anmelde. ⭐️

Du kan enten se vores test og anmeldelse i ovenstående video, eller læse det i nedenstående artikel.👇

(Hvis du finder denne test & anmeldelse brugbar, så kan du støtte os ved at anvende følgende henvisningslink, inden du køber hovedpuden: Køb hovedpuden igennem dette link, og støt vores anmeldelse, så vi kan lave flere i fremtiden)

Kort beskrivelse af Hugged Coolrest justerbar hovedpude

Oplev den ultimative skræddersyede søvn med Hugged® CoolRest Memory Foam Pude, fuldstændig justerbar for personlig komfort. Denne pude lader dig tilpasse højde, hårdhed og temperatur, komplet med ekstra fyld for total kontrol.

CoolRest-teknologien tilbyder en kølende effekt, mens det ergonomiske memory foam-design sikrer optimal støtte og forebygger nakkesmerter.

Betrækket er lavet af åndbart, temperaturregulerende økologisk bambus og polyester, hvilket kombinerer bambusens svedabsorberende og allergivenlige egenskaber med memory foam’ens kropsjusterende støtte.

Dertil kan du også nyde en 30 nætters søvngaranti som forhandleren giver dig – det giver dig friheden til at teste puden risikofrit af derhjemme.

Hugged justerbare hovedpude som ligger i en seng og bliver trykket på

Vores vurdering af Hugged Coolrest justerbar hovedpude

I 2023 blev det for alvor populært at lave og sælge justerbare hovedpuder herhjemme i Danmark – den bølge sprang Hugged også med på, og udviklede denne hovedpude.
Overordnet set, så minder denne hovedpude UTROLIG meget om alle de andre justerbare hovedpuder på markedet. Den har en smule andet udseende, fyldet er lidt anderledes men ellers kan den det samme. Dog vinder den på prisen!

Da vi modtog puden var vores førstehåndsindtryk, at vente… Når man modtager en justerbar hovedpude, så skal man typisk lade den lufte i ca. 2-4 timer, før den er helt fyldig og puffet op.

Når puden er ‘puffet’ op og blevet fuld størrelse, opdager man, at man har fået en hovedpude med utrolig meget fyld i. Dog er dette på ingen måde en negativ ting, da vi nemt og hurtigt kunne fjerne en del af fyldet for at få en korrekt højde og hårdhed.
Dertil har Hugged også medsendt ekstra fyld, hvis man nu ønsker en endnu hårdere eller højere hovedpude – det er helt klart et plus i vores bog! 🙌

Efter at have sovet med hovedpuden i et stykke tid, vurderer vi hovedpuden til at være rigtig god. Den har både en kølende og almindelig side, hvilket vi finder utrolig smart. Hvis du om natten får det lidt varmt, så vender du bare den kølige side opad og bliver med det samme kølet en smule ned. ⭐️

Alt i alt er denne hovedpude et rigtig godt køb til prisen. Kvaliteten er høj, puden er praktisk og smart, prisen er lav og de tilbyder sågar tilfredshedsgaranti! 🤩

Så vi anbefaler helt klart denne hovedpude til alle dem, som ønsker en lækker justerbar hovedpude til soveværelset ⭐️

Vil du støtte vores test og anmeldelse? – så køb gerne Huggeds Coolrest justerbare hovedpude igennem vores henvisningslink her. 🤩

Billeder fra vores test af Huggeds justerbare hovedpude

Vi håber, at denne test og anmeldelse gør dig klogere på denne hovedpude, og at du har lyst til at købe den. Hvis du vælger at købe den, så vil vi sætte stor pris på, at du bruger ovenstående henvisningslinks 🥰

Hvis du ønsker at se mange af vores andre test og anmeldelser af hovedpuder, så kan du finde vores store test her.

Godnat og sov godt 💤

Hvad synes du om denne artikel?

Klik på en stjerne for at bedømme

0 / 5. Antal bedømmelser: 0

Øv - vi er kede af, at dette indlæg ikke levede op til dine forventninger!

Vi vil gerne forbedre vores indlæg.

Kan du fortælle os, hvad der gik galt og hvordan vi kan forbedre os?

Photo of author

Martin

Mit navn er Martin, og jeg er forfatteren af denne artikel 👋 Jeg har stor interesse for søvn og søvnforbedrende hjælpemidler, hvilket er årsagen til, at jeg skriver disse artikler. Mine artikler bygger på aktuel viden og research om alt inden for søvn og soveværelset, samt min erhvervserfaring indenfor sengetøj, dyner, hovedpuder og senge.

Alle kommentarer vil blive gennemgået, før de offentliggøres.

Email-notifikationer om svar til din kommentar er som standard slået til. Klik på det lille -symbol hvis du ikke vil have besked, når der kommer opdateringer på din kommentar.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer