De bedste hovedpuder (Test og guide 2024)

Bedste hovedpuder i sengen

Indeholder annoncer - Som en del af vores indsats for at levere kvalitetsindhold, indeholder denne artikel affiliatelinks. Læs mere her.

Photo of author
Skrevet af Martin
Sidst opdateret d.
Antal kommentarer 0

Er du træt af at vågne op med en øm nakke eller hovedpine hver morgen? 🤕 Så er du ikke alene.

En af de mest oversete faktorer for en god nats søvn er en god ergonomisk hovedpude. Vi har dog erfaret, at det er svært at finde den rette hovedpude på grund af de mange forskellige typer og mærker af hovedpuder, som man kan vælge imellem.

Derfor har vi, hos Soveeksperten, lavet denne store hovedpude guide, hvor vi fremviser nogle af de bedste hovedpuder i Danmark. Læs videre og find din nye hovedpude herunder. 👇

Hvis du har nogle spørgsmål til os vedrørende vores test og guide, eller hvis du har forslag til nye hovedpuder, så skriv en kommentar til artiklen nederst på siden

De bedste hovedpuder, vi anbefaler, i 2024:


Vores favorit hovedpuder


NapPillow – Bedste justerbare hovedpude
(Bedst i test)

Klistermærke hvor der står "Testet af Soveeksperten.dk"
The Nap hovedpude produkt billede og kvinde der sover ergonomisk
Gå til forhandler

Brug dette link, for at få det bedste tilbud på NapPillow

Vores vurdering, test og anmeldelse af NapPillow

For at give dig et bedre indblik i denne hovedpude fra TheNap, har vi valgt at teste hovedpuden.

Vi har testet hovedpuden i 2 uger, og vi forstår godt, hvorfor denne hovedpude er blevet så populær! 🙌
NapPillow er i utrolig høj kvalitet, og du får virkelig en pude som er alle pengene værd.
Vi tør godt kalde NapPillow én af markedets bedste justerbare og ergonomiske hovedpuder. 🥳

“Jeg, Martin – forfatteren af denne artikel, fandt virkelig ud af, at min gamle hovedpude trængte til at blive udskiftet da jeg testede NapPillow. Jeg fik pludselig en mere sammenhængende søvn, hvor jeg ikke skulle justere min hovedpude i løbet af natten.
Samtidig var det vildt forbavsende over alle dens fordele (læs dem herunder), og at jeg kunne justerer den 100% efter mine behov. 🙌”
– Martin, forfatter og produkttester

Generelt fandt vi ud af hvilken fordel det er, at have en justerbar hovedpude. Mulighederne er pludselig mange, og man kan tilpasse pudens hårdhed og højde på ingen tid!

Hovedpuden får vores varmeste anbefalinger herfra og vi vælger den som “Bedst i test”. ⭐️

Læs hele vores test og anmeldelse om Nappillow her.

Alt om NapPillow – Den bedste ergonomiske hovedpude

Føler du, at din hovedpude, som er fyldt med fjer eller dun, hurtigt falder sammen, og overhovedet ikke støtter din nakke og hoved optimalt? 
Dette undgår du potentielt med den ergonomiske hovedpude ‘Nap Pillow’ fra den danske virksomhed TheNap.

TheNap har udviklet deres egen hovedpude som er 100% justerbar og giver din krop og nakke den mest optimale støtte – på den måde kan du vinke farvel til nakkesmerter. 👋  


Nap Pillows opbygning og fordele

Den ergonomiske hovedpude fra TheNap er én af markedets 100% justerbare hovedpuder, hvilket betyder, at du selv kan tilpasse pudens højde og hårdhed efter behov.
Dette kan du gøre ved hjælp af pudens lynlås, hvor du nemt og hurtigt at fjerne en del af pudens fyld, som består af 80% Cold Touch™ memoryskum og 20% polyester fibre.

Så uanset om du ønsker en høj, lav, hård eller blød hovedpude, så er NapPillow™ den rette for dig – hvilket vi syntes er utrolig smart! 🤩

Hovedpuden fra TheNap er udstyret med en varm og kold side, hvilket gør den perfekt til alle årstider!
Hovedpudens betræk på den ‘blå side’ er lavet af Cold Touch-teknologi, som virker kølende og er behagelig i de varme måneder. På den anden side af puden har man den ‘hvide side’ som er lavet af 100% økologisk bambus, hvilket er blødt og sørger for at holde på varmen.

Slutteligt er det værd at nævne, at hovedpuden er allergivenlig, vegansk og vaskevenlig. Hovedpudens betræk er 100% vaskbart ved 30 grader. 🫧


En hovedpude med 30 nætters søvngaranti

Når man kigger på hovedpude-markedet, så er det virkelig sjældent at man som kunde kan få lov til at teste ens nye hovedpude af derhjemme uden risiko. Men dette kan man heldigvis med når man handler hos TheNap – de tilbyder nemlig 30 nætters søvngaranti. 

Det betyder, at du risikofrit kan prøve puden af derhjemme – hvis du ikke er tilfreds, så kan du få alle pengene retur ved returnering. 😴

Anew Dream puden – 100% justerbar, kølende effekt og optimal støtte

“Virksomheden har kæmpe succes med tyngdedyner, og har nu kastet sig over hovedpuder i top kvalitet! – En virksomhed med kvalitets service!”

Klistermærke hvor der står "Testet af Soveeksperten.dk"
Anew Dream produktbillede hovedpude
Gå til forhandler

Brug dette link, for at få det bedste tilbud på Anew Dream

Vores vurdering, test og anmeldelse af Anew Dream

For at lave den bedste fremvisning af Anew Dream hovedpuden, har vi valgt at teste den i to uger.
Efter vores testperiode er vi kun begejstret! 🙌

Puden er i høj kvalitet, og vi er vilde med muligheden for 100% tilpasning.
Pudens fyld som består af polyester og revet memoryfoam gør, at puden føles utrolig dejlig ‘fluffy’, men samtidig også har god støtte og fasthed. 

Alt i alt kan vi klart anbefale denne pude, hvis du ønsker en allergivenlig hovedpude, som er justerbar og i høj kvalitet. ⭐️

Én af de bedste hovedpuder på markedet! 🙌

Læs hele vores test og anmeldelse her.

Alt om Anew Dream – Den bedste multifunktionelle hovedpude

Er du på jagt efter den bedste hovedpude, der er skræddersyet til dine behov? Så er Anew Dream Puden fra Anew Sleep i hvert fald værd at overveje.😴
Denne hovedpude er ikke bare en hovedpude – man kan nærmest kalde den en justerbar søvnrevolution.
Med mulighed for at justere både højde og hårdhed, kan du skabe den perfekte pude, der passer præcis til dig.


Anew Dream Puden’s opbygning og fordele

Anew Dream Puden er fyldt med revet memory foam, der former sig efter din krop og giver optimal støtte til nakke og ryg. Uanset om du sover på ryggen, maven eller siden, vil denne pude hjælpe dig til en bedre søvn og færre opvågninger.

Og det bedste af det hele? Den har en side med et innovativt kølende materiale, der holder puden dejlig frisk og kølig hele natten. OG Anew Dream puden er en allergivenlig hovedpude, hvilket er en klar fordel. 

Denne hovedpude er en af de gode hovedpuder på markedet, og vi kunne forestille os, at den ville klare sig godt i en hovedpude test.

Anew Dream Puden er 50 x 70 cm og kan tilpasses i højden, så den passer præcis til dig. Det yderste lag kan vaskes på 60 grader, og puden er lavet af kvalitetsmaterialer, der sikrer lang holdbarhed og komfort.


En hovedpude med 30 nætters søvngaranti

Anew Sleep tilbyder gratis levering ved køb over 499 kr., og du kan prøve Anew Dream Puden risikofrit i 30 dage. Det er vigtigt at finde den rette hovedpude, der passer til dine individuelle behov, og som sikrer dig en dyb og rolig søvn. Derfor tilbyder Anew Sleep heldigvis en 30 dages søvngaranti, så du kan prøve hovedpuden i din egen seng. Er du ikke tilfreds med hovedpuden, så får du alle dine penge tilbage. 🙌

Er du klar til at opleve en ny, forbedret nattesøvn med Anew Dream Puden? 💤

Her hos Soveeksperten har vi testet denne puden – se vores anmeldelse og vurdering i ovenstående afsnit.

Tempur Millennium Smartcool – Bedste ergonomiske hovedpude til ryg og side sovere

“Denne hovedpude er designet til dig som enten sover på ryggen eller siden. Tempur-materialet giver en fantastisk støtte og er en perfekt ergonomisk hovedpude”

Klistermærke hvor der står "Testet af Soveeksperten.dk"
Produktbillede af Tempur Millennium Smartcool hovedpuden
Gå til forhandler

Brug dette link, for at gå til forhandleren af Tempur Millennium

Vores vurdering, test og anmeldelse af Tempur Millennium

Find hele vores test og anmeldelse af Tempur Millennium hovedpuden her.

Alt om Tempur Millennium Smartcool – Ergonomisk hovedpude til ryg og side-sovere

Sover du på ryggen eller siden og leder du efter en god ergonomisk hovedpude, så læs med her.

Vink farvel til stiv nakke og flade hovedpuder, som ikke giver en ordentlig støtte. Med Tempur Millennium Smartcool hovedpuden får du ikke kun optimal støtte, men også en kølig søvnoplevelse hele natten med deres Tempur-skum og deres kølende pudebetræk.

Denne hovedpude er designet til dig som enten sover på ryggen eller siden. Puden har nemlig et unikt design, med en buet kant og en centreret fordybning midt i puden, som sikrer at dit hoved og nakke har den rette position hele natten. 🌙

Et billede af Tempur Millennium SmartCool hovedpudens betræk

Millennium Smartcool’s opbygning og fordele

Som nævnt, så er denne hovedpude designet til personer som enten sover på ryggen eller siden, hvilket skyldes pudens design og materiale-valg. Puden er fyldt med TEMPUR® materiale, der oprindeligt blev udviklet af NASA tilbage i 60’erne, og som tilpasser sig præcis efter din kropsform, vægt og temperatur, for at aflaste trykpunkter og understøtte – helt uden at miste form.

En hånd som trykker på Tempur materialet fra Tempur Millennium SmartCool
Her har vi taget betrækket af puden og testede pudens Tempur materiale

Pudens betræk hedder “SmartCool”, som vi finder dejlig behageligt kølende. Betrækket beskrives af Tempur til at være af “avancerede teknologi”, som regulerer din kropstemperatur og transporterer overskydende varme væk fra kroppen, så du kan nyde en kølig og behagelig søvn, selv på de varme sommernætter. 💤

Puden kan købes i 3 forskellige størrelser (small, medium og large) – og efter egne erfaringer, kan vi fortælle, at det er afgørende at du vælger den rette for korrekt liggestilling. En god huskeregel og anbefaling er, at du skal vælge en pudestørrelse som passer til din t-shirt-størrelse. Hvis du bærer small i t-shirts, så skal du vælge en hovedpude i small.
Dette sikrer, at puden tilpasser sig optimalt efter din krop og din sovestilling. ⭐️

Polar Hovedpude – Den køligste pude på markedet

“Polar hovedpuden er skabt til dig, der ønsker en kølende og stabil nattesøvn uden kompromis!”

Klistermærke hvor der står "Testet af Soveeksperten.dk"
Polar hovedpuden produktbillede
Gå til forhandler

Brug dette link, for at få det bedste tilbud på Polar puden

Vores vurdering, test og anmeldelse af Polar hovedpuden

Her hos Soveeksperten har vi været så heldige, at få lov til at teste Polar hovedpuden fra Bedre Nætter. ⭐️

Allerede fra det første øjeblik vi fik hovedpuden i hænderne, var vi klar over hvorfor Bedre Nætter kalder den “Polar hovedpuden”. 🧊
Denne hovedpude er utrolig kølende, som man allerede mærker ved første berøring. Vi tør godt kalde den én af Danmarks mest kølende hovedpuder!
Vi vil dog gerne understrege, at denne kølende effekt på ingen måde er ubehagelig at sove med. 🙌

Vi vil beskrive denne hovedpude som en opgradering af en traditionel hovedpude, med tilføjelse af det kølende materiale.

Alt i alt er det virkelig en lækker hovedpude, som vi klart anbefaler alle, som er på udkig efter en kølende hovedpude som er lavet af kvalitetsmaterialer, herunder fjer og moskusdun. ⭐️

Den får vores ‘varmeste’ anbefalinger herfra. 🤩

Læs hele vores test og anmeldelse her.

Alt om Polar hovedpuden – Den bedste kølende pude

Kender du til at sove varmt om natten, svede og have svært ved at køle ned? Hvis ja, så er Polar Hovedpude den perfekte løsning for dig! Med den unikke kølende effekt fra mikrokapslerne, der afleder kropsvarme, sikrer puden, at du sover køligt og uforstyrret, selv på de varmeste nætter.

Samtidig er du med OEKO-TEX®-certificering og Downpass-certificerede fjer og dun garanteret en pude af høj kvalitet, der også tager hensyn til miljøet. 🌍


Polar hovedpudens opbygning og fordele

 • Tre kamre for optimal støtte: Puden er opdelt i tre kamre, hvor det midterste kammer indeholder småfjer, og de yderste kamre er fyldt med fine moskusdun. Dette sikrer en jævn fordeling og optimal støtte til nakken. 🪶

 • Kølende effekt: Den ene side af puden er beklædt med mikrokapsler, der afleder kropsvarme, så du kan sove køligt og uforstyrret, selv på varme nætter. ❄️

 • Fri for skadelig kemi: Med OEKO-TEX®- og Downpass-certificering kan du være sikker på, at puden er fri for sundhedsskadelig kemi og produceret med fokus på dyrevelfærd.

En hovedpude med 100 dages søvngaranti

Med Polar Hovedpude får du mulighed for at prøve puden i dit eget hjem og i din egen seng i hele 100 dage. Bedre Nætter ønsker, at du skal være helt sikker på dit valg. Er du ikke fuldt ud tilfreds, kan puden sendes retur, og du får dine penge tilbage. Det er Bedre Nætters løfte om kvalitet og kundetilfredshed! 💤

En hånd rører Polar hovedpude og mærker dens kølende effekt

Hugged bambus – Bedste bambus hovedpude i budgetklassen

“Blød bambuspude der giver dig en mere behagelig nattesøvn med fantastiske egenskaber… God til sensitiv hud – perfekt til dig som sover på ryggen”

Klistermærke hvor der står "Testet af Soveeksperten.dk"
Hugged hovedpude af bambus - kvinde der sover på puden.
Gå til forhandler

Brug dette link, for at få det bedste tilbud på Bambus puden

Vores vurdering, test og anmeldelse af Bambus hovedpuden

Vi har testet Hugged bambus hovedpuden, og vi er begejstret! 
På trods af at hovedpuden er utrolig billig, så går den ikke ned på kvalitet, hvilket vi godt kunne mærke.

Det er fantastisk at opleve en hovedpude som er lavet af 100% bambus, da vi med det samme kunne mærke bambussens fantastiske egenskaber.

Vi oplevede, at hovedpuden var kølig ved første berøring, hvorefter hovedpuden tilpassede sig ens kropstemperatur. 🙌

Efter at have sovet med bambus hovedpuden, kan vi sige, at puden egner sig bedst til personer som sover på ryggen, på grund af dens højde.

Alt i alt har vi, her hos Soveeksperten, bedømt denne hovedpude til at være én af de bedste (af de billigste) hovedpuder – Det er en pude, som vi klart kan anbefale! 🤩

Læs hele vores test og anmeldelse her.

Alt om Hugged bambus hovedpuden

Hvis du er på udkig efter en hovedpude, som er perfekt, billig og har en masse fantastiske egenskaber, så er Hugged Bambus hovedpuden helt sikkert den rette for dig.
Denne hovedpude er:

 • God til sensitiv hud
 • Svedabsorberende og temperaturregulerende
 • Har meget åndbare materialer
 • Er antibakteriel
 • Lavet af 100% bambusmateriale
 • Perfekt til dig som sover på ryggen

Den danske virksomhed, Hugged, har udviklet en pude som er lavet af 100% økologisk bambusmateriale, hvilket betyder, at du får en hovedpude som egner sig perfekt til soveværelset.

Hovedpudens betræk er 300TC satinvævet, hvilket giver en lækker og blød overflade og samtidig sikre, at husstøvmider har svært ved at trænge ind i puden.


Fordelene ved en bambus hovedpude

I løbet af de seneste par er bambusmaterialer blevet UTROLIG populært i produktionen af hovedpuder og nogle af de bedste dyner. Dette skyldes bambussens mange naturlige fordele.

Bambusfyld og betræk på en hovedpude, giver dig en lækker hovedpude som er utrolig temperaturregulerende, hvilket er velegnet til både sommer og vinter. Bambus holder god på varmen om vinteren og vil føles behageligt kølende om sommeren.

En bambus hovedpude er en fremragende løsning til alle, men især personer som døjer med sensitiv hud. Bambusfibrene er skabt på en måde, der gør materialet både skånsomt og anti-statisk. Dette sikrer, at hovedpuden ikke klæber sig til huden og mindsker overførslen af batterier til ansigtet.

Mayan Latex pude – Hovedpuden der aldrig mister sin form

“Mayan Latex Pude er ikke bare en pude; det er naturens svar på perfekt komfort og støtte! Det er puden som ALTID vil holde sin form”

Klistermærke hvor der står "Testet af Soveeksperten.dk"
Mayan hovedpuden produktbillede
Gå til forhandler

Brug dette link, for at få det bedste tilbud på Mayan Latex

Vores vurdering, test og anmeldelse af Mayan Latex hovedpuden

Hvis du leder efter en hovedpude, som aldrig mister sin form, så vil vi helt klart anbefale dig denne! 🙌

Bedre Nætter beskriver at deres Mayan Latex hovedpude aldrig vil miste sin form – og det tror vi sagtens på efter at have testet denne hovedpude i et par uger.

Mayan Latex hovedpuden er opbygget af noget lækkert latex materiale, som holder sin form, men samtidig også er fleksibel og giver støtte i løbet af natten. 💤

Vi har erfaret os, at denne hovedpude er ikke for alle – især ikke, hvis du er en person som gerne vil folde og krølle din hovedpude efter behov. For det har du simpelthen ikke mulighed for her. 🤔

MEN hvis du ønsker en fast hovedpude, som ikke mister sin form, og stadigvæk er behagelig at sove med – så skal du HELT klart anskaffe denne hovedpude!

Bedre Nætter holder altid hvad de lover, og det samme gælder Mayan Latex hovedpuden! Den er i høj kvalitet, fås med søvngaranti, fås i 2 højder og er en utrolig billig hovedpude på markedet. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 

Læs hele vores test og anmeldelse her.

Alt om Mayan Latex hovedpuden

Sig hej til Mayan Latex hovedpude, fra Bedre Nætter, som muligvis bliver din nye bedste ven? 👋

Mayan Latex Pude er den ideelle løsning for dig, der ønsker en fast hovedpude, som hverken klumper eller falder sammen i løbet af natten. Takket være dens naturlige elasticitet fra Hevea Brasiliensis-træet, vil denne pude aldrig miste sin form.

Pudebetrækket er lavet af OEKO-TEX®-certificeret og 100% økologisk bomuld, hvilket fuldender pudens grønne profil. 🍃


Mayan Latex pudens opbygning og fordele

 • Naturlig elasticitet: Latexens unikke egenskaber sikrer, at puden altid vender tilbage til sin oprindelige form og giver optimal støtte natten igennem. 🌳

 • Åndbar og temperaturregulerende: Latexen i puden varmer i et koldt miljø og ventilerer i et varmt, hvilket sikrer en behagelig temperatur hele natten. 🌬️

 • 100% økologisk bomuld: Pudebetrækket er blødt, åndbart og miljøvenligt, hvilket giver en sund og behagelig søvnoplevelse. Pudebetrækket kan vaskes på 60 grader. 

En hovedpude med 100 dages søvngaranti

Hos Bedre Nætter forstår de vigtigheden af at teste en ny pude i dit eget sovemiljø. Derfor tilbyder de en 100 dages risikofri prøveperiode.
Hvis puden ikke lever op til dine forventninger, kan du returnere den og få fuld refusion. En fantastisk måde at sikre, at du investerer i den rigtige pude! 💤

Hugged allergivenlig pude – Det bedste valg for allergikere

“En allergivenlig pude, der kombinerer komfort med avanceret beskyttelse, gør dine nætter roligere… Ideel for dem med allergier – skabt til at sikre en sundere søvn”

Klistermærke hvor der står "Testet af Soveeksperten.dk"
Hugged allergivenlig hovedpude. Perfekt allergivenlig hovedpude til voksne og børn
Gå til forhandler

Brug dette link, for at få det bedste tilbud på denne pude

Vores vurdering, test og anmeldelse af allergivenlige hovedpuden

Som du kan se i ovenstående video, så har vi testet denne allergivenlige hovedpude, og vi er ret så begejstret. 

Hovedpuden lever op til det som Hugged skriver på deres hjemmeside – nemlig at den anvender allergivenlige materialer og at den kan justeres i højden. 🙌

Denne allergivenlige hovedpude skiller sig nemlig ud fra konkurrenterne på markedet, ved at man kan justerer mængden af hovedpudens indhold.

Efter at have sovet og testet denne pude i nogle uger, stod det klart at den fortjente at komme på vores ‘bedste hovedpuder’-liste. 💤

Så hvis du er på udkig efter en hovedpude som egner sig perfekt til personer med astma eller forskellige former for allergier, så burde du overveje denne hovedpude! ⭐️

Læs hele vores test og anmeldelse her.

Alt om Hugged allergivenlige hovedpuden

Denne hovedpude er for dig, der søger en pude, der ikke kun er behagelig og billig, men også er allergivenlig og perfekt for allergikere. Hvis det er tilfældet, så er denne hovedpude perfekt til dig.
Denne pude er designet med astma og allergier i tankerne, og tilbyder:

 • Allergivenlig beskyttelse
 • Fugtregulerende egenskaber
 • Åndbare materialer
 • Antibakteriel og anti-mide teknologi
 • Fremstillet af hypoallergeniske materialer

Pudens betræk, lavet med quiltede betræk, er designet til at være blødt og indbydende, samtidig med at det effektivt blokerer for almindelige allergener, hvilket gør det til en uundværlig del af et allergivenligt soveværelse.

Hugged Coolrest Pude – 100% justerbar

“Slip for nakkesmerter og hovedpine med ergonomisk memory foam, der former sig efter dig og giver optimal støtte”

Klistermærke hvor der står "Testet af Soveeksperten.dk"
Hugged justerbare hovedpude som ligger i en seng og bliver trykket på
Gå til forhandler

Brug dette link, for at få det bedste tilbud på CoolRest puden

Vores vurdering, test og anmeldelse af Coolrest hovedpuden

For at følge med trenden, på markedet indenfor hovedpuder, har Hugged lavet denne fantastiske justerbare hovedpude, som vi har fået lov til at teste! 🥰

Denne 100% justerbare hovedpude er utrolig lækker, dejlig ‘fluffy’, behagelig kølende og temperatur-regulerende. 💤

Efter at have testet hovedpuden i nogle uger, har vi fundet ud af, hvor stor en fordel det er, at anvende en justerbar hovedpude.  🤩
Det er utrolig nemt og hurtigt, at justere Hugged Coolrest hovedpudens fyld via pudens lynlås – helt uden problemer.

“I første omgang blev jeg, Martin fra Soveeksperten, en smule forbavset over hvor meget fyld der skulle fjernes fra puden, før jeg fandt den rette højde og fasthed til min smag. Heldigvis medfulgte der en opbevaringspose til hovedpudens fyld, så man kan gemme fyldet til senere.”

Alt i alt er dette en virkelig lækker justerbar hovedpude, som vi uden problemer kan anbefale til andre, som ønsker en god justerbar hovedpude til en lav pris. ⭐️

Læs hele vores test og anmeldelse her.

Alt om Hugged CoolRest justerbar hovedpude

Med Hugged® CoolRest Memory Foam Pude får du en unik mulighed for at skræddersy din søvnoplevelse.

 • 100% justerbar: Denne pude er designet til at være fuldstændig justerbar. Du kan nemt tilpasse højde, hårdhed og temperatur ved at justere mængden af fyld i puden. Og det bedste? Du får ekstra fyld med, når du køber puden, så du har fuld kontrol over din komfort. 🛌

 • Coolrest-teknologi: Denne specielle teknologi på den ene side af puden leder effektivt varmen væk og giver en kølende effekt. ❄️

 • Ergonomisk design: Memory foam’en former sig efter dig, hvilket sikrer optimal støtte og forhindrer nakkesmerter. 🤗

 • Økologisk bambus og polyester: Pudens betræk er åndbart og temperaturregulerende, lavet af økologisk bambus og polyester. 🌱

Bambus’ fordele Bambus er naturens vidunder. Det er temperaturregulerende, åndbart, svedabsorberende og allergivenligt. Bambus kan absorbere op til tre gange sin egen vægt, hvilket sikrer et tørt og sundt sovemiljø. 🍃

Memory Foam’s fordele Memory foam sikrer optimal støtte hele natten. Det tilpasser sig 100% til din krop, hvilket betyder, at du får den bedste støtte uanset din sovestilling. Med den medfølgende lynlås kan du nemt justere mængden af fyld i puden, så den passer perfekt til dig. 🌜


Få 30 nætters søvngaranti

Med Hugged’s unikke tilbud kan du teste CoolRest Memory Foam Puden risikofrit i hele 30 dage, lige i dit eget soveværelse. Hvis den ikke lever op til dine forventninger, er det bare at sende den retur og få alle dine penge tilbage. Det er en fantastisk måde at sikre, at du investerer i den helt rigtige pude! 💤

NapPillow Junior – Bedste justerbare hovedpude til børn (2 til 12 år)

“NapPillow Junior bygger på samme fantastiske egenskaber som har hjulpet over 15.000+ danskere til en bedre søvn med vores større model – den perfekte juniorpude”

Klistermærke hvor der står "Testet af Soveeksperten.dk"
TheNap hovedpude til børn - Junior hovedpude med barn
Gå til forhandler

Brug dette link, for at få det bedste tilbud på NapPillow Junior

Alt om NapPillow junior (2 til 12 år)

NapPillow Junior™ beskrives som den perfekte og mest behagelige pude til 2-12 årige børn.

Den danske virksomhed, TheNap, har haft stor succes med deres voksen-hovedpude til mere end 15.000 danskere, og derfor besluttede de sig for, at udvikle samme gode pude, men til børn.

Denne hovedpude er det perfekte valg til børn – og især børn i voksealderen. NapPillow  Junior er nemlig justerbar, hvilket betyder, at man selv kan justere pudens højde og blødhed efter behov. På den måde kan du sikre dig, at dit barn altid har den mest optimale sovestilling ved at tilføje mere fyld i puden i takt med at dit barn vokser sig større.

Hjælp dit barn med at sove bedre, få optimal støtte til nakken og vinke farvel til urolige nætter med Nap Pillow Junior. 👋  

En kunde på Trustpilot har skrevet følgende om puden:

“Købte en pude til min datter i gave, den vakte stor glæde. Hun har efterfølgende bestilt betræk.
Efter at have set kvaliteten på puden, skal jeg også selv have en, den er i lækker kvalitet.”


Nap Pillow Junior’s opbygning og fordele

Hovedpuden “NapPillow Junior” beskrives som en perfekt ergonomiske hovedpude til børn.

Denne børne hovedpude fås i størrelsen 40 x 45 cm, og er lavet med allergivenlige og veganske materialer.

Inde i hovedpuden finder man en blanding af 80% Cold Touch™ memoryskum og 20% polyester fibre. Dette fyld kan man ved hjælp af pudens lynlås selv fjerne og tilføje efter barnets behov. Det er en funktion vi synes er utrolig smart! – især til et barn i voksealderen. 🤩

En anden af hovedpudens helt store fordele er dens varme og kolde side – perfekt til både sommer og vinter.
På den ene side af hovedpuden finder man et lækkert og kølende Cold Touch-betræk, og på den anden side 100% økologisk bambusbetræk, som gør puden varm og behagelig. 

Slutteligt er det værd at nævne, at denne junior hovedpude har et vaskbart betræk, som kan vaskes op til 60 grader i vaskemaskinen! 🫧


En hovedpude til børn med 30 nætters søvngaranti

Søvn er noget af det allervigtigste for et barns udvikling, og derfor er det vigtigt, at de sover godt. Men det er ikke altid nemt at finde den rette hovedpude i første forsøg.

Heldigvis tilbyder TheNap 30 nætters søvngaranti på deres hovedpuder, hvilket betyder, at dit barn kan sove og prøve puden af, helt uden risiko. 
Hvis puden ikke levede op til dit barns behov, så kan du returnere puden (indenfor 30 dage) og få dine penge retur. Det synes vi er utrolig smart! 😴


Sammenligning af de bedste hovedpuder

NapPillow NapPillow Tempur Millennium Smartcool Tempur Millennium Smartcool Anew Dream Anew Dream Polar Hovedpuden Polar Hovedpuden Mayan Latex Hovedpuden Mayan Latex Hovedpuden NapPillow Junior NapPillow Junior Hugged Coolrest Justerbar Hugged Coolrest Justerbar Hugged Bambus Hovedpude Hugged Bambus Hovedpude Hugged Allergivenlig Pude Hugged Allergivenlig Pude
Pris Se aktuelle pris Se aktuelle pris Se aktuelle pris Se aktuelle pris Se aktuelle pris Se aktuelle pris Se aktuelle pris Se aktuelle pris Se aktuelle pris
Fyld Revet memory foam Tempur materiale Revet memory foam og polyester Moskusdun Økologisk latex Revet memory foam Strimlet Memory Foam Økologisk bambus Hypoallergenisk fyld
Ydre lag Økologisk bambus og kølende Cold Touch gel Smartcool betræk Polyester og 45% PE Bomuld og kølende mikrokapsler Økologisk bomuld Økologisk bambus og kølende Cold Touch gel Polyester, kølende bambus Økologisk bambus Økologisk bomuld
Størrelse 50 x 70 cm 3 størrelser 50 x 70 cm 60 x 63 cm 2 højder 40 x 45 cm 50 x 70 cm 60 x 63 cm 60 x 63 cm
100% justerbar Ja Nej Ja Nej Nej Ja Ja Nej Ja
Temperatur-regulering Ja Ja Ja Ja Ja Ja Ja Ja Ja
Kølende Ja Ja Ja Ja Nej Ja Ja Nej Ja
Allergivenlig Ja Ja Ja Nej Ja Ja Delvist Delvist Ja
Tilfredsheds-garanti 30 dage Nej 30 dage 100 dage 100 dage 30 dage Nej Nej Nej
Fragt Gratis fragt over 700,- Gratis fragt Gratis fragt over 499,- Gratis fragt Gratis fragt Gratis fragt over 700,- Gratis fragt Gratis fragt Gratis fragt

Vi håber, at du nu er blevet en smule klogere eller en smule inspireret til hvilken pude du skal vælge.
Husk på: En ny og korrekt hovedpude er essentielt for din søvn – derfor er det vigtigt, at du investere i din søvn.

Sov godt 💤


Tilbud på hovedpuder

Vi har samlet nogle af de bedste tilbud på hovedpuder, som vi mener, er nogle af de bedste i Danmark. Vi har samlet alle tilbudene i forskellige prisklasser og i forskellige kvaliteter og typer. 

Mayan Latex Pude
Pris 749 kr
Polar
Pris 899 kr
Anew Dream™
Pris 499 kr
Relaxy Heaven Pillow
Pris 699 kr
Hugged® Bambus hovedpude 60x63cm
Pris 299 kr
Hugged® - CoolRest Memory Foam Pude 50x70 cm
Pris 399 kr
NapPillow™ Den perfekte hovedpude
Pris 495 kr
NapPillow-Junior™ Perfekt for børn 2-12 år
Pris 399 kr

FAQ – Ofte stillede spørgsmål om hovedpuder

En god hovedpude er en, der passer til dine individuelle behov og sovestil.
Det skal være en hovedpude af høj kvalitet som bør give tilstrækkelig støtte til nakken og hovedet, så du undgår smerter og ubehag i løbet af natten.
Derudover skal den også være åndbar og temperaturregulerende, så du ikke overopheder eller sveder om natten.
Endelig bør en god hovedpude have en passende størrelse og form, så den passer til din krop og sovestil.

Alt i alt er det vigtigt at finde en hovedpude, der føles behagelig og understøtter en sund og afslappet søvn.
Her I artiklen kommer vi med bud på en masse gode hovedpuder fra danske forhandlere.

Prisen på en god hovedpude kan variere meget afhængigt af dens kvalitet, størrelse og materiale, men oftest kan de fås mellem 500 og 1.000 kr.  Det er vigtigt at huske på, at en højere pris ikke altid garanterer den bedste kvalitet, så det er vigtigt at undersøge og læse anmeldelser, før du beslutter dig for at købe en bestemt hovedpude.

Der er ikke én hovedpude, der er bedst for alle. Valget af den bedste hovedpude afhænger af individuelle præferencer, sovestil og behov. Det er derfor vigtigt at undersøge og overveje forskellige typer af hovedpuder. Du kan læse mere i vores artikel, hvor vi fremviser nogle af de bedste hovedpuder i Danmark.

Valget af hovedpude afhænger af dine personlige behov, præferencer og din kropsbygning, hvorfor vi ikke kan komme med et konkret svar.
Dog kan vi anbefale nogle af de mest populære webshops som sælger mange anmelderroste hovedpuder til danskerne: TheNap.dk, BedreNætter.dk og Hugged.dk.

Hvad synes du om denne artikel?

Klik på en stjerne for at bedømme

5 / 5. Antal bedømmelser: 12

Øv - vi er kede af, at dette indlæg ikke levede op til dine forventninger!

Vi vil gerne forbedre vores indlæg.

Kan du fortælle os, hvad der gik galt og hvordan vi kan forbedre os?

Photo of author

Martin

Mit navn er Martin, og jeg er forfatteren af denne artikel 👋 Jeg har stor interesse for søvn og søvnforbedrende hjælpemidler, hvilket er årsagen til, at jeg skriver disse artikler. Mine artikler bygger på aktuel viden og research om alt inden for søvn og soveværelset, samt min erhvervserfaring indenfor sengetøj, dyner, hovedpuder og senge.

Alle kommentarer vil blive gennemgået, før de offentliggøres.

Email-notifikationer om svar til din kommentar er som standard slået til. Klik på det lille -symbol hvis du ikke vil have besked, når der kommer opdateringer på din kommentar.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer